Nieuw jaar, nieuwe foto’s!

2016 zit er op, 2017 is begonnen! 2016 was een jaar waarin ik heel erg veel foto’s heb gemaakt en veel te weinig tijd heb besteed om deze ook op mijn website te zetten. Dus het eerste goede voornemen voor 2017 is daarmee meteen gesteld: niet alleen veel foto’s maken, maar ook mijn website goed bijhouden!

De aandacht in 2016 is vooral gegaan naar de social media: op Facebook, Instagram en Flickr is veel van mijn werk van 2016 te bewonderen. Van mooie vakanties in Marokko en Indonesië tot sportfoto’s van voetballers, hardlopers en wielrenners. En van abstracte architectuur (dank aan de jongens van het MAP project) tot lichtkunst in Eindhoven en Lyon.

Daarnaast heb ik in 2016 in opdracht mogen werken van onder andere de Universiteit Utrecht, Incluzio, Young in Prison en Footy, en mocht ik een aantal zeer mooie bruiloften en promoties vastleggen.

In onderstaande galerij een vogelvlucht langs 12 (elke maand eentje) hele verschillende foto’s van 2016. Laat 2017 maar komen!

This entry was posted in Algemeen and tagged .