Red Bull Mini Drome

Red Bull staat er om bekend om zo af en toe nieuwe, gekke en extreme sporten te steunen, sponsoren of zelf te bedenken. De nieuwste uitvinding is de Mini Drome. Dit is de kleinste wielerbaan ter wereld waarop wielrenners zo snel mogelijk en tegen elkaar rondjes moeten rijden. Het idee is simpel: 1 tegen 1 en de winnaar gaat door naar de volgende ronde, tot er uiteindelijk één iemand overblijft. De wielerbaan is 25 meter lang en deelname is alleen mogelijk voor ‘fixed gear’ en ‘single speed’ fietsen.

Afgelopen zaterdag werd de mini drome opgebouwd in de grote zaal van Tivoli Vredenburg en streed een internationaal deelnemersveld om de overwinning. In een redelijk gevulde zaal met een groot hipster gehalte was het een Litouwer die er met de hoofdprijs vandoor ging.

Bijgaand een fotoverslag.

redbull-23.jpgredbull-10.jpgredbull-30.jpgredbull-11.jpgredbull-15.jpgredbull-20.jpgredbull-25.jpgredbull-22.jpgredbull-1.jpgredbull-8.jpgredbull-14.jpgredbull-12.jpgredbull-2.jpgredbull-13.jpgredbull-18.jpgredbull-9.jpgredbull-16.jpgredbull-17.jpgredbull-21.jpgredbull-24.jpgredbull-26.jpgredbull-27.jpgredbull-28.jpgredbull-3.jpgredbull-4.jpgredbull-5.jpgredbull-6.jpgredbull-7.jpgredbull-29.jpgredbull-19.jpg
This entry was posted in People.